GRATIS FRAKT PÅ ALLE BUSHNELL -PRODUKTER

Ny dørstopp - dørstopp i gummi

Jeg tror alle er kjent med dørstoppere. Normalt bruker husholdninger elektromagnetiske dørstoppere eller permanente magnetiske dørstoppere. Dette er den vanligste dørstopperen som har blitt markedsført på markedet, og nylig er det en nyutviklet. Dørstopp er dørstopper i gummi. La meg vise deg den siste gummidørstopperen i dag.

Ny type dørstopper-introduksjon til dørstopper

Dørstopperen er også kjent som dørberøring. Det er også en enhet som suger og lokaliserer dørbladet etter at det er åpnet for å forhindre at det lukkes ved at vinden blåser eller berører dørbladet.Dørstopper Rustfritt stål Usynliger delt inn i permanente magnetiske dørstoppere og elektromagnetiske dørstoppere. Permanente magnetiske dørstoppere brukes vanligvis i vanlige dører og kan bare styres manuelt; elektromagnetiske dørstoppere brukes i branndører og annet elektronisk styrt dør- og vindusutstyr, som har både manuell kontroll og automatisk kontroll. kontrollfunksjon.

New type door stopper

Ny type dørstopper — Introduksjon til dørstopper i gummi

Med utgangspunkt i strukturell design, formeldesign og prosessdesign, ble en ny type gummidørstopper utviklet. Testresultatene til det ferdige produktet viser at sammenlignet med den tradisjonelle metalldørstopperen, har den nye gummidørstopperen fordelene med ingen støy, ingen rust, ingen skade, ingen skade på døren, ingen skade på veggen, etc., og strukturen er enkel, lett å produsere, og produksjonskostnadene er mer En stor reduksjon er egnet for markedsføring.

For tiden er dørstopperne (nemlig dørstøtfangere) som selges på markedet hovedsakelig laget av metallmaterialer. Under påvirkning av ekstern vind vil døråpnerne i metall sannsynligvis forårsake skade på døren eller veggen, med lav sikkerhetsfaktor og kollisjonsstøy. For å løse disse problemene ble det utviklet en ny type gummidørstopper. Den strukturelle utformingen av den nye gummidørstopperen inkluderer støtfangeren festet på dørkarmen og støtfangeren festet på veggen. Derfor har den nye dørstopperen de uforlignelige fordelene med den tradisjonelle dørstopperen.

Ny type dørstopper-fordeler med dørstopper i gummi

1. Fleksibel silikon

2. Slitesterk og holdbar

3. Plugg døråpningen tett, tett nær bunnen av døren, og lukk ikke døren ved et uhell

4. Sammenlignet med elektromagnetiske dørstoppere kan dørstoppere i gummi være helt stille

5. Gummidørstopp er enklere å installere enn elektromagnetisk dørstopper


Innleggstid: 23-09-2021