GRATIS FRAKT PÅ ALLE BUSHNELL-PRODUKTER

Klassifisering og materiale til dørstopper

1. Klassifisering: vanlige permanentmagnetdørstopp er delt inn i veggmontert type og gulvmontert type i henhold til installasjonsformen, plasttype og metalltype i henhold til materialet; elektromagnetiske dørstopp er delt inn i forskjellige typer. Installasjonsprodukter er delt inn i tre kategorier: veggtype, bakketype og kjettingtype. I henhold til forskjellige strukturer er veggtypen elektromagnetisk dørstopper delt inn i standardtype, økt type, utvidet type, bokstype, skjult type og langarmstype.

376dc4a4 12d46b8e1 efe00fcc1

Jordtypens elektromagnetiske dørstopper består av veggtype elektromagnetisk dørstopper og rett vinkelmonteringsbrakett; kjedetypen elektromagnetisk dørstopper består av veggtype elektromagnetisk dørstopper og kjedefeste; fordi hoveddelene av veggtype, bakketype og kjedetype elektromagnetisk dørstopper er felles for hverandre, er det praktisk for brukerne å velge i henhold til stedets installasjonsforhold.

219bce62 2d0cb6be1 d958a5db

2. Materiale: de fleste høykvalitets dørstopp er laget av rustfritt stål. Dørstoppene i dette materialet er holdbare og ikke enkle å deformere. Når vi kjøper dørstoppeproduktene, bør vi være spesielt oppmerksomme på utseendet og formen på dørstopperen, produksjonsteknologien og seigheten til støtdempingsfjæren, og prøve å kjøpe produkter med kompakt form, fin teknologi og høy støtdempingsseighet. .

da54118f1 c8c0ba451 697f741f1


Innleggstid: Apr-23-2020