GRATIS FRAKT PÅ ALLE BUSHNELL-PRODUKTER

Ny type dørstopper—Introduksjon til gummidørstopper

Jeg tror alle er kjent med Dørstopper i sinklegering. Normalt bruker husholdninger elektromagnetiske dørstoppere eller permanente magnetiske dørstoppere. Dette er den vanligste dørstopperen som har blitt promotert på markedet, og nylig er det en nyutviklet. Dørstopper er gummidørstopper. La meg vise deg den nyeste gummidørstopperen i dag.

rubber 1

Ny type dørstopper-introduksjon til dørstopper

Dørstopperen er også kjent som dørberøring. Det er også en innretning som suger og lokaliserer dørbladet etter at det er åpnet for å hindre at det lukkes av vind som blåser eller berører dørbladet. Dørstoppere er delt inn i to typer: permanente magnetiske dørstoppere og elektromagnetiske dørstoppere. Permanente magnetiske dørstoppere brukes vanligvis i vanlige dører og kan kun styres manuelt; elektromagnetiske dørstoppere brukes i branndører og annet elektronisk styrt dør- og vindusutstyr, som har både manuell styring og automatisk styring. Kontrollfunksjon.

Med utgangspunkt i strukturell design, formeldesign og prosessdesign, ble en ny type gummidørstopper utviklet. Testresultatene av det ferdige produktet viser at sammenlignet med den tradisjonelle metalldørstopperen, har den nye gummidørstopperen fordelene av ingen støy, ingen rust, ingen skade, ingen skade på døren, ingen skade på veggen, etc., og strukturen er enkel, lett å produsere, og produksjonskostnaden er mer En stor reduksjon er egnet for promotering.

For tiden er dørstopperne (nemlig dørstøtfangere) som selges på markedet hovedsakelig laget av metallmaterialer. Under påvirkning av ytre vind vil metalldørstopperne sannsynligvis forårsake skade på døren eller veggen, med lav sikkerhetsfaktor og kollisjonsstøy. For å løse disse problemene ble det utviklet en ny type gummidørstopper. Den strukturelle utformingen av den nye gummidørstopperen inkluderer støtfangeren festet på dørkarmen og støtfangeren festet på veggen. Derfor har den nye dørstopperen de uforlignelige fordelene til den tradisjonelle dørstopperen.

Ny type dørstopper-fordeler med gummidørstopper

1. Fleksibel silikon.

2. Slitasjebestandig og slitesterk.

3. Plugg døråpningen tett, tett nær bunnen av døren, og vil ikke lukke døren ved et uhell.

4. Sammenlignet med elektromagnetiske dørstoppere kan gummidørstoppere være helt stille.

5. Gummi dørstopper er lettere å installere enn elektromagnetisk dørstopper.


Innleggstid: 13. desember 2021