FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Beskytt dørene og veggene dine med de beste dørstopperne

Unødvendig å si, dørstoppere er game-changere for både boliger og industriområder.De eliminerer sjansene for skade på veggen og døren.Du kan også bruke dem til å holde døren åpen på ett sted når det blåser eller dempe virkningen av kraftige svinger.
Det finnes to typer dørstoppere.Den ene er designet for å bare holde døren åpen på ett punkt, mens den andre er ment å forhindre at døren treffer og skader veggen.Du kan velge mellom ulike installasjonsmetoder for ulike bruksområder.De ser estetiske ut og øker sikkerheten rundt huset også.

Vi har samlet noen av de høyest rangerte dørstopperne i 2023 i denne artikkelen sammen med en forseggjort guide for å hjelpe deg med å velge den perfekte stopperen for døren din.

Kjøperveiledning for å finne en dørstopper

Her er en omfattende kjøpsguide for å hjelpe deg med å finne riktig stopper for dørene dine:

Hva er en dørstopper?

Dørstoppere, som navnet antyder, hindrer dører i å svinge, slå seg av eller åpne.De fester seg til veggen bak døren, på døren, eller kan ganske enkelt plasseres foran døren for å blokkere bevegelse.De er tunge gjenstander i ulike design, laget av ulike materialer.Det vanligste byggematerialet for dørstoppere er metall og gummi.

Typer dørstoppere

Her er noen vanlige typer dørstoppere:

Fotlist dørstopper

Slike dørstoppere har en gummitupp, og de er installert direkte i fotlisten på baksiden av døren.De kalles også fjærstopper, da de fleste av disse har en fleksibel fjærlignende konstruksjon som spretter døren tilbake.

Strukturen inkluderer en kveilet stålfjær eller en metallstang med en gummitupp for å dempe slaget.De forhindrer at døren svinger for langt og skader dørhåndtaket, veggen og selve døren.

1

Magnetisk dørstopper

Den magnetiske dørstopperen kan monteres på fotlisten eller gulvet og vil beskytte veggen mot støtskader.De er vanligvis laget av to magnetiserte deler som festes til hverandre for et fast grep.Denne typen er ofte kategorisert som en dekorativ dørstopper da de kan finnes i et bredt utvalg av utførelser.

 2

Kick-down dørstopper

Disse dørstopperne er ikke laget for å beskytte vegger;de er ment å åpne døren.Kick-down dørstopperen vil feste seg til bunnen av døren og forhindre at døren åpnes for langt.Du kan legge den fra deg manuelt ved hjelp av foten.

3

 

Kile dørstopper

Denne typen er vanligvis laget av gummi og trenger ingen maskinvareinstallasjon på døren eller veggen.Det er en frittstående dørstopper som glir rett under døren og passer perfekt der for å begrense bevegelsen.

 4

Tips for å vedlikeholde dørstoppere

Noen få råd og tips om dørstoppere og deres bruk er:

1. Siden alle dørstoppere er laget av gummi, har de en tendens til å bli skitne og må rengjøres på riktig måte.Bruk en enkel løsning av oppvaskmiddel og vann for å rengjøre dem regelmessig.

2.Få en allsidig dørstopper som kan stoppe dører i forskjellige høyder og vekter.

3.Hvis proppen kommer med en beholder eller en oppbevaringsholder, sørg for at du alltid legger den i den når den ikke er i bruk.Dette vil ikke bare forhindre at den forsvinner, men vil også bidra til å opprettholde kvaliteten og tilstanden til gummien.

4.Kileformede dørstoppere bør plasseres i en vinkel på 15-30 grader for maksimalt grep.

Fordeler med å bruke dørstoppere

La oss se på fordelene med dørstoppere:

Forhindrer skade

Ved et uhell skyve en dør for hardt og angre på det når du ser innrykket i veggen bak den?Vi har alle vært der.En dørstopper er designet for å forhindre nettopp det.Montering av en dørstopper på baksiden av døren vil ta inn spretten og forhindre at døren skader veggen.Vegg- og dørmonterte dørstoppere er ideelle for dette formålet, men en kilelignende dørstopper kan også gjøre jobben.

Ingen flere innestengte fingre

Hvis du har barn hjemme, bør en dørstopper være den beste beskyttelsen for barna våre.En ubeskyttet dør kan lett kneppe igjen på fingrene og forårsake alvorlig skade.Dørstoppere og blokkere vil sikre døren på ett sted og gjøre huset ditt tryggere for barn og kjæledyr.

Bekvemmelighet

Dørstoppere gjør hverdagen din litt mer praktisk.For eksempel kommer du hjem med en håndfull handleposer, lommebok, nøkler osv., åpner døren og legger dem fra deg.Og akkurat når du er tilbake med den andre lasten, smeller døren igjen.Dette kan være veldig frustrerende.Dørstoppere, spesielt magnetiske fotbetjente, er til stor hjelp for for- og bakdører.

Konklusjon

Dørstoppere er den perfekte løsningen på alle problemer med dørstøt og vegginnrykk.De er perfekte for å beskytte huset.Du kan ganske enkelt kile dem inn under døren eller montere dem på gulvet eller døren.


Innleggstid: 15. mars 2023